👕 NUEVOS MODELOS ORGANICOS 💚 Y PREMIUM 🔝 EN FANISETAS! PRUEBALOS CON UN 10% DESCUENTO EN TODOS LOS PEDIDOS SIN MINIMO 👕‍

Recomanacions abans de demanar

Demana amb antelació: En realitzar totes les samarretes sobre comanda i al no tenir estoc de les samarretes que estas veient en Fanisetas, ens porta uns temps de lliurament que poden variar entre els 3-5 díes laborals de mitjana. En ocasions, sempre previ avís, alguna comanda pot demorar-se fins a un màxim de 15 dies. A causa de faltes d'estoc del majorista o problemes tècnics.

Comprova que la talla escollida és la correcta. En aquesta guia tens tota l'ajuda necessària per comprovar la mesures de les nostres samarretes i comparar-la amb les teves, a més d'unes recomanacions per talla, pes i complexió de la persona. Si tot i així tens dubtes truca'ns. Volem que tinguis la samarreta perfecta!

Informa't sobre les condicions d'enviament El preu que apareix és el de la samarreta, però a més hauràs d'afegir les despeses d'enviament. Recomanem a més posar una adreça a la que segur algú es trobi per rebre el paquet. Si no hi haurà ningú a casa, potser és preferible que ho enviïs al teu treball, algun amic, familiar, porter, veí. Encara que l'agència passa fins a 3 vegades pel punt de lliurament, i t'avisem per mail i SMS de quan van a anar, no podem assegurar un horari específic de lliurament.

Com són les vostres samarretes?

Totes les nostres samarretes presenten les millors qualitats perquè et durin el màxim possible, són 100% cotó, amb 155gr / m2 de pes, coll fi, encintat en coll, dobles costures en coll, mànigues i baix.

Que tècnica d'impressió feu servir?

Per poder oferir tanta varietat de combinacions de peces, ens cal l'última tecnologia d'impressió. I nosaltres hem apostat per la serigrafia digital industrial. És una tècnica que ens permet imprimir a tot color, en curtes i llargues tirades. En ser industrial ens dóna una qualitat i durabilitat sorprenent. Perquè us feu una idea, la nostra maquinària la utilitzen empreses com Benetton.

De vegades, si el disseny considerem que queda millor, o el tipus de peça ho aconsella, podem imprimir en vinil digital o vinil mat. Sempre de la millor marca i el menor gruix del mercat. Assegurant la màxima comoditat de la peça.

Com es compra a Fanisetas?

Comprar és molt senzill. Afegeix els teus fanisetas a la cistella de la compra. Un cop seleccionades veu a finalitzar compra. Registra't com a client per acumular descomptes o bé realitza la compra sense registrar-te. Posteriorment segueix els 3 últims passos de selecció de mètode d'enviament, pagament i confirmació. Si et lies ací tenim una guia gràfica.

Puc saber la meva talla?

Per esbrinar la teva talla segueix aquest enllaç on tindràs tota la informació de talla i qualitat de les nostres samarretes. Informació talles.

Quant trigarà la meva comanda?

Totes les samarretes que veus a Fanisetas.com, s'imprimeixen expressament quan ens les demanes, al no tenir estoc solem trigar de mitjana 3-5 dies laborals.

En casos extrems (manca d'estoc del majorista, avaries, vagues o festius ...) les comandes poden arribar a trigar fins a 15 dies, si es donés el cas t'avisarem amb la suficient antelació per a proposar-diferents solucions.

Si les samarretes les necessites per a una data propera recomanem demanar amb la suficient antelació, o almenys indicar-nos en les observacions (just abans de finalitzar la comanda) per quan les necessitaries.

El nostre equip es desvivirá per tenir-les a temps.

Que formes de pagament accepteu?

Pots pagar les teves comandes com et sigui més còmode i amb total seguretat:

Pagament segur amb targeta de crèdit o dèbit (TPV Virtual RedSys) compatible amb 4B, Servired, AmEX...

Pagament segur amb PayPal. Pots pagar amb el teu compte de PayPal, o mitjançant la seva plataforma segura de pagament amb targeta.

Transferencia Bancaria. Realitzant un ingrés o transferència al nostre nº de compte bancari de Banc Sabadell: ES03 0081 0673 1700 0190 9095 i indicant el número de comanda i nom. Un cop s'ha tramitat la seva comanda rebrà un E-mail amb les dades bancàries i concepte de l'ingrés a abonar. Si vol avançar el procés de la seva comanda pot enviar-nos el justificant de pagament o ingrés a info@fanisetas.com

Bizum. Pots pagar amb el teu compte de Bizum.

Cálcul de quotes amb Paga Más Tarde

Si vols calcular les mensualitats de la teva comanda amb Paga Mas Tarde, et deixem un simulador.

Com sé que he realitzat correctament la meva comanda?

Quan finalitzis la teva comanda s'enviarà un correu electrònic de confirmació al correu electrònic que ens has facilitat amb les samarretes i talles seleccionades, si per casualitat tens alguna dada erroni o t'has equivocat en demanar pots trucar-nos per corregir la teva comanda o enviar-nos un correu electrònic a info@fanisetas.com, això si has de avisar-nos amb 24h d'antelació o les samarretes s'imprimiran amb les dades que tenim guardades! Si no veus el missatge a la safata d'entrada possiblement s'hagi colat en Correu brossa o SPAM, de vegades pot passar i és una cosa que no podem controlar.

Puc indicar un horari de lliurament específic?

Lamentablement no es pot indicar ja que els horaris específics augmenten els ports significativament amb la qual cosa ja no seria un port raonablement econòmic perquè compreu fanisetas.

M'he equivocat de talla i m'agradaria canviar la meva samarreta.

Segueix la nostra guia de devolucions i no tindràs cap problema.

He rebut la meva samarreta equivocada o defectuosa.

Segueix la nostra guia de devolucions per tares i no tindràs cap problema.

Puc cancel-lar la meva comanda?

Per descomptat disposa d'un termini de 24 hores des de la realització de la comanda per sol-licitar l'anul·lació del mateix.. Per sol-licitar l'anul·lació del mateix ha d'enviar un correu electrònic a info@fanisetas.com especificant el nº de comanda.

No podem oferir més termini de cancel-lació ja que les samarretes s'imprimeixen sobre comanda, i un cop fabricades al seu gust, ens és complicat tornar a vendre-les fent coincidir gustos i talles.

En qualsevol cas pot trucar-nos al 635 425 038 per comprovar si encara està a temps de cancel-lar-lo.

Les comandes, en els quals només es demanin samarretes de la Zona Outlet, podran ser anul-lats sempre abans que siguin enviats.

Tenen els vostres productes garantia?

Pots comprar tranquil, la nostra qualitat està més que contrastada, i per això oferim una garantia de devolució de fins a 30 dies. Això sí, per tornar la peça ha d'estar en perfectes condicions, no ha hagut de ser rentada, usat o tacada. Tens tota la informació de com retornar una peça en aquest enllaç. Guia devolucions.

Són el vostre productes oficials?

La majoria dels dissenys que veus a Fanisetas.com són adaptacions, inspiracions o paròdies basades en personatges, programes de TV o pel-lícules; però no són oficials.

Com em registro?

Molt fàcil! A la part superior de la capçalera del web de Fanisetas, trobaràs un botó de Nou Client, si fas clic et redirigirà directament al formulari de registre, segueix les instruccions i en pocs minuts ja estaràs donat d'alta com a client a Fanisetas

Per que m'he de registrar com a client?

En primer lloc, no estàs obligat a registrar-te com a client de Fanisetas, pots fer les teves comandes sense necessitat d'això, però si et registres pots acumular els punts que atorguem per cada compra de samarretes que facis, ser el primer en rebre descomptes o ofertes, participar en les nostres xarxes socials i rebre punts extra per participar, controlar l'estat de les teves comandes, poder fer una llista de favorits i compartir-la amb els teus amics a les xarxes socials.

Si em registre a la vostra web, rebré publicitat?

Només si tu vols, la publicitat de Fanisetas s'envia per correu electrònic a través de butlletins de notícies i només amb el teu consentiment. En registrar et dóna l'oportunitat de rebre publicitat / butlletí de notícies, així que, si no vols rebre publicitat no ho marquis!

Si us envio les meves dades, com sé que no es faran públics?

Fanisetas està auditada per una empresa externa per garantir als nostres client el compliment de la llei de protecció de dades. Les vostres dades sempre estaran fora de perill amb nosaltres, emmagatzemats a la base de dades i podeu modificar-los quan volgueu o donar-vos de baixa quan desitgeu, enviant-nos un email a info@fanisetas.com i nosaltres internament et donem de baixa.

Com veig l'estat de la meva comanda?

Dins del teu compte de client pots veure les comandes que s'han realitzat i l'estat en què es troben, només has d'anar a "Les meues comandes".

Com he de rentar les vostres samarretes?

Per rentar les teves Fanisetas segueix aquestes instruccions:

  • 1. Revisa l'etiqueta interior de la peça i segueix les seves recomanacions.
  • 2. Dóna-li la volta a la peça
  • 3. No utilitzis detergents amb agents blanquejadors
  • 4. No barregis peces de color amb blanques
  • 5. Renta amb aigua freda, màxim 30 graus
  • 6. No utilitzis assecadora
  • 7. Tiéndela a l'inrevés per evitar l'exposició directa del sol
  • 8. Plánchala a l'inrevés o utilitzant un drap entre la planxa i la peça

Altres seccions d'ajuda

Avís Legal - Condicions D'ús

Esbrina la teua talla

Busquem dissenyadors i il-lustradors

Despeses d'enviament

Guía com comprar a Fanisetas

Política De Privadesa i Protecció de Dades

Qui Som

Búsquedas Populares

Explora el nostre catàleg