👕 NUEVOS MODELOS ORGANICOS 💚 Y PREMIUM 🔝 EN FANISETAS! PRUEBALOS CON UN 10% DESCUENTO EN TODOS LOS PEDIDOS SIN MINIMO 👕‍
Fanisetas - Como Comprar Tus Camisetas Favoritas

Tenda de samarretes » Buscamos diseñadores e ilustradores

Buscamos diseñadores e ilustradores

Vols vendre els teus dissenys en Fanisetas.com?

Ets un crack del disseny gràfic o la il-lustració? Sempre has volgut plasmar el teu art en samarretes o la teva pròpia marca?

Fanisetas.com t'ho posa fàcil. A la nostra web podràs vendre els teus dissenys, o bé crear la teva pròpia marca de samarretes.

Volem promocionar i vendre dissenys d'artistes de tot el món, i per descomptat fer-losguanyar algo de diners.

Aprofita't dels avantatges de vendre a una de les botigues online amb el catàleg més ampli i de qualitat d'Espanya, i Europa. Una marca amb més de 4 anys en el mercat, de referència i reconeguda qualitat.

Sona molt bé...

El primer que has de fer és enviar-nos un correu electrònic amb una mostra del teu treball a: artistas@fanisetas.com en el format que prefereixis, un JPG de 800X600 Píxeles per disseny ens bastaria. O bé un enllaç al teu portafolis, o lloc web on puguem veure una mica de la teva feina.

Els nostres experts valoraran la qualitat del teu treball, i en un breu espai de temps es posaran en contacte amb tu, indicant si el teu treball ha estat elegit, o bé indicant algunes pautes de com millorar-lo. No volem que et rendeixis tan aviat. Si has estat acceptat com a nou col-laborador de Fanisetas, hauràs estar registrat como a client, per a poder donar-te els permisos especials de disenyador.

Un cop els teus dissenys hagin estat seleccionats, crearem un apartat per a tu, o fins i tot la teva pròpia marca, dins l'apartat Artistes.

Depenent de la temàmatica dels teus dissenys, aquestos apareixeran a la venda o bé a la secció principal de Fanisetas. Fins i tot com a marca independent.

Des de que el teu compte siga creat i comencem a vendre els teus dissenys, tindràs accés a un panel de control, en el qual podràs controlar les visites, vendes, pagaments dels teus productes i afegir nous dissenys.

Parlem de diners...

Pots defininir lliurement que comissió vols cobrar cada vegada que es venga una samarreta teva.El podràs indicar quan pujes un disseny. La comisió que defeneixis s'afegirà al preu base de la samarreta.

Un cop el teu disseny surt a la venda, lluitarem per que es venga la major quantitat de vegades possible, fent-nos càrrec d'inversions, publicitat, gestions, producció i atenció al públic. I tú només hauràs de ocupar-te de cobrar per les rendes. Passe el temps que passe, mentre segueix a la venda, i es segueix venent. Així i tot, tota ajuda serà bona. Com més ens moguem tots, millors vendes rebrem.

La forma de pagament es realitzaría mitjançant PayPal, o transferència bancària, a prtir d'un mínim de recaptació de 30€, o pots canviar aquest import per qualsevol dels nostres productes. Els pagaments es realitzaran quant ens els demanes, així pots acumular els ingressos al teu gust. Per als cobraments cal que ens facis sempre una factura. Si no disposes de sistema de facturació, posarem a la teva disposició al teu panel de control, una plantilla factura perquè, omplint les teves dades, pugues cobrar.

Sobre els dissenys...

El primer que volem destacar, és que els dissenys que ens enviïs, són teus, i en cap cas s'explotaran sense el teu consentiment. Ets lluire d'afegir o retirar-los quan vulgues. A més tens total llibertat per vendre-ho a través de qualsevol altre mitjà. (botigues, webs, xarxes socials etc...)

A més si vols, pots redactar un contracte sobre propietat i drets dels teus dissenys, que signarem sense problemes.

La temàtica i l'estil són lliures, pots utilitzar colors sene límit, en un espai màxim de 49 x 37 cm. Un cop aprovats, els dissenys hauràs de enviar-los en formatPNG, indiferentment en CMYK o RGB; a 300 ppp de resolució, amb fons transparent i la mida d'impressió en cm. T'aconsellem que mesures les impressions de samarretes que ja tens per veura una mida d'impressió òptim.

Un disseny no serà admès si no compleix amb els requisits mínims per a una impressió de qualitat, infringeix els drets de copyright o propietat intel-lectual de tercers; conté imatges o textos ofensius, discriminatoris, difamatoris, o que incitin a la violència, racisme, el consum d'estupefaents...

Fanisetas.com es reserva al seu torn el dret a retirar un disseny de la venda sense previ avís, per incompliment d'aquesta política. Els dissenys poden ser retocats lleugerament per tal d'optimitzar la seva impressió, En el cas de ser necessari, demanarem el consentiment de l'artista.

Com sé si el meu disseny és vàlid?

Et pots fer una idea del que busquem veient els més de 1000 dissenys de les nostres webs. Si arribes a aquest nivell, o el millores, gairebé segur que que ets dins. Però si tens dubtes, pots enviar-nos i ho valorarem. A que esperes? De segur que tens dissenys que volen sortir a la llum ...

Ens encanta ajudar en el possible a nous artistes, consulta la nostra guia per iniciar-te al món de la impressió de samarretes, i descobreix que pots viure del teu talent.

En Resum:

T'oferim l'oportunitat de vendre els teus dissenys en un web amb més de 1000 visites diàries , y creixent.

Donarem suport i promocionarem el teu treball amb totes les nostres forces (webs, blocs, xarxes socials, publicitat ...)

Dissenya sense límit de colors, degradats o efectes.

Conserves tots els drets sobre el teu disseny , tu ens els dones, tu ens els treus.

El teu disseny disponible en una gran varietat de peces, formats i colors.

Crea marca amb l'ajuda i experiència de professionals, amb la tecnologia de impressió més avançada d'Europa.

Encara t'ho estàs pensant?

No t'ho pensis i envia'ns un email a artistas@fanisetas.com amb una mostra dels teus dissents i et direm si tenen cabuda en el nostre catàleg


Altres seccions d'ajuda

Avís Legal - Condicions D'ús

Esbrina la teua talla

Busquem dissenyadors i il-lustradors

Despeses d'enviament

Guía com comprar a Fanisetas

Política De Privadesa i Protecció de Dades

Qui Som

Búsquedas Populares

Explora el nostre catàleg