👕 NUEVOS MODELOS ORGANICOS 💚 Y PREMIUM 🔝 EN FANISETAS! PRUEBALOS CON UN 10% DESCUENTO EN TODOS LOS PEDIDOS SIN MINIMO 👕‍
Fanisetas - Sobre Nosotros

Tenda de samarretes » Ajuda

Sobre Nosotros

Qui Som

La història de Fanisetas va començar fa ja molt de temps, en una galàxia llunyana, molt molt llunyana ...

L'any 2008 dos jovenets empresaris començaven el seu camí per fer-se un lloc en el món, com molts altres que lluiten per fer els seus somnis realitat. El nostre somni era honest i sincer, poder viure d'allò que més ens agrada fer, un programar i altre dissenyar.

Vam començar en una època difícil amb una crisi galopant a nivell mundial (que avui continua), cosa que també ens afectava a tots aquells emprenedors, ja que, molts clients, tancaven i les oportunitats es podien comptar amb els dits de les mans.

Un bon dia, en el discurs del següent any, 2009, al meu company dissenyador va tenir la idea de fer una web de samarretes amb dissenys de pel-lícules, sèries i dibuixos animats que adoràvem quan érem petits i no tan petits. I així, amics, va sorgir Fanisetas, una web que volia donar un homenatge a tot aquest món amb el qual molts vam créixer, Indiana Jones, Star Wars, Blade Runner, Alien, ET L'Extraterrestre, Els Goonies, La Princesa Promesa .... frases i situacions mítiques que volíem portar sempre a sobre amb nosaltres i, que millor que amb una samarreta!

Catapulta Infernal

Catapulta Infernal

Flameado De Moe

Un flamejat molt coquet

AIDA

Un equip molt friki

Si amics, una samarreta, que senzill, i que difícil alhora desenvolupar tot aquest projecte, però li tirem ganes, perquè, allò que et il-lusiona i t'agrada fer és el millor que et pot passar a la vida, lluitar per allò que creus, i nosaltres vam creure en Fanisetas i Fanisetas va creure en nosaltres.

La web va veure la llum al juliol de 2009, i la primera comanda és el que més recordes, concretament el 27 de juliol de 2009. Quins nervis, però la maquinària ja s'havia posat en marxa i ja seria difícil que res ens parés.

La gran acceptació de la nostra idea per part del públic en general, ens va fer créixer a un ritme que ni en els nostres millors somnis podíem haver imaginat, ja que, gràcies a que pots configurar-te el disseny amb el color i model de peça que tu vulguis, va donar el toc únic i d'autenticitat que requeria la marca. No hi ha dos Fanisetas iguals en el món ja que la teva és el teu disseny amb el teu samarreta de color vermell i la d'un altre client de color verd. A més, vam ser pioners en la utilització de la impressió digital per imprimir els nostres dissenys, la qual cosa podíem imprimir, des d'una unitat a tot color, el disseny que volíem amb qualsevol tipus de peça, quan altres empreses seguien ancorades en la Serigrafia.

L'Ajuntament de la nostra ciutat, Benidorm, va valorar els nostres esforços i projecció concedint el primer premi d'Idees Emprenedores de la ciutat de 2011 i, les nostres Fanisetas, estaven tan sol-licitades, que cadenes de televisió van apostar per nosaltres per vestir els seus actors en sèries tan reconegudes com AIDA, Cuéntame com passar, + Gent, el Hormiguero, Con el culo al aire, Pasapalabra, La que se avecina, Callejeros, Els 40TV o, recentment al programa d'humor-ficció presentat per Goyo Jiménez Orbita Laika. A més, vam ser col-laboradors amb el magazine de videojocs Meristation amb la seva secció El Pixel.

Orbita Laika

Fanisetas en órbita Laika

Los40TV

Fanisetas en Los40TV

AIDA

Fanisetas en AIDA

Com podeu llegir han estat uns anys molt intensos de treball, on s'han manifestat tot els sentiments de la pel-lícula De Revés, alegria, tristesa, por, incertesa .... el que és habitual en totes les famílies!

I ara, després de gairebé 20000 comandes, tants com amics i clients, donar-vos les gràcies pel vostre suport i confiança. De ben nascut és ser agraït, sense vosaltres no haguéssim arribat on som ni aguantat tants anys, per això, mil gràcies a tots.

Equip

Per que en Fanisetas som un equipàs, que ho dóna tot i es desviu per que tingueu a temps les vostres comandes, que us atenen per telèfon, e-mail, whatsapp i els que sempre hi són quan us alegreu que hagi arribat tot perfecte o quan us cabreáis perquè alguna cosa surt malament.

Quan tinguis dubtes de comprar-nos o no, simplement fer-te saber que darrere de la pantalla tens a un aliat. Fanisetas no és com altres grans empreses que et passen d'un telèfon a un altre quan tens algun problema o qualsevol consulta, ni quan fas una comanda ets un més de la llista, som un més com vosaltres que intenten guanyar-se la vida i per a això posem tot l'esforç i el cor en fer-ho sempre el millor possible. Un equip que es preocupa que surti tot bé i que us arribin a temps les vostres comandes.

En el departament d'atenció al client, vendes, logística, responsable web, xarxes socials i tot el que se li posi per davant: José Daniel Ibañez Romero

José Daniel Ibáñez Romero

José Daniel Ibañez Romero

Enginyer Informàtic de Gestió i Postgrau en E-Commerce, aficionat al cinema i la lectura, m'encanta viatjar i gaudir de la natura. També sòl practicar esport, el Crossfit em té enganxat. Per la resta, em coneixen com el que s'encarrega de tot. Al vostre servei!

En el departament d'artistes, revisió de dissenys, col-laborador i germà: Óliver Ibáñez Romero

Óliver Ibáñez Romero

óliver Ibáñez Romero

Alias ??OliPop i, a part de ser dissenyador gràfic, aficionat al cinema, sèries, videojocs ... i germà del que s'encarrega de tot. Des de 2007 he treballat en diverses empreses relacionades amb el disseny gràfic, però en 2010 va començar a treballar per Fanisetas on vaig descobrir el món de les samarretes frikis. Des de llavors s'ha convertit en la meva professió actual, ia principis de 2013 vaig decidir fer el salt en solitari i crear els dissenys més bojos de tota la xarxa, a més de donar un cop de mà perquè Fanisetas segueixi sent el referent a Espanya, de les samarretes més originals i divertides d'internet.

Taller

Com no, algú ha de fer les samarretes de les que tothom parla, amb la millor màquina d'impressió digital del món mundial i les peces amb el cotó més suau i de qualitat que et puguis posar.

Impresión

El taller que no descansa

Impresión

Camisetas que duren anys

Impresión

Qualitat d'impresió máxima

Amics

Clients, peró per sobre de tot amics, que van apostar per la qualitat de les nostres samarretes i que ens van enviar les seves fotos perquè puguis convèncer que estàs comprant una samarreta tan única com tu.

Lights

Un fill de stark sempre s'abriga!

Nature

Noies maques lluint samarretes guapes!

Camiseta Harry Popoter

Un tío amb classe per a una Faniseta amb classe.

Camiseta Lannister

Els Lannister sempre paguen els seus deutes.

Camiseta Linterna Verde

Ell es...Linterna Verde

Camiseta MacGyver

MacGyver sempre té un pla!


Altres seccions d'ajuda

Avís Legal - Condicions D'ús

Esbrina la teua talla

Busquem dissenyadors i il-lustradors

Despeses d'enviament

Guía com comprar a Fanisetas

Política De Privadesa i Protecció de Dades

Qui Som

Búsquedas Populares

Explora el nostre catàleg